Viatges i Sortides - EXCURSIÓ A ELS MUNTS - 7/03/2015


EXCURSIÓ A ELS MUNTS

Poc puc fer-vos una ressenya d’aquesta sortida al Monestir de Els Munts, per la senzilla raó que no la vaig viure.  Va tindre lloc, ahir dissabte dia 7 de març. M’han arribat comentaris sobre un extraordinari esmorzar a la localitat de La Torre d’Oristà (a uns 20 Km., de Vic)  amb gran assortiment d’embotits, pa amb tomata, les consegüents begudes i el cafè, alguns amb llet.




A la mateixa localitat varen visitar l’església, una cripta de molta anomenada, i un museu de ceràmica.



   Novament en autocar fins al Monestir de la Mare de Déu de Els Munts, des d’on gràcies a la bondat del dia radiant que els acompanyava, varen identificar els Pirineus, el Pedra Forca, el Montseny, tot el Lluçanés, la Vall de Ges i el Bisaura. . .   Una extraordinària atalaia  des d’on sobre els 1.080 mts. d’alçada s’ofereix una magnífica panoràmica  circular i et deu fer sentir empetitit davant la grandesa de la natura.










D’allí cap a la població de Els Munts i Perafita  a on no feren degustacions ja que anaven un xic tips, però a on les senyores es dedicaren al que més els hi agrada: comprar.   Pans de pagès de a quilo, coques de vidre, de llardons, borreguets, i vés a saber què més.

Varen tornar a La Torre d’Oristà, per gaudir dels calçots i la graellada, postra, cafè i licors.  I amb una engrescadora senyora que tocava l’acordió d’alló més bé, es llançaren a ballar una bona estona.




















La guia/acompanyant, no trobant-se bé, els va enriquir amb les seves descripcions i comentaris, propis d’una persona assenyada i mot ben documentada.

I molt contents per haver participat en aquesta sortida, varen tornar a Premià de Dalt, sans, estalvis i potser havent guanyat  una mica en pes.

Bé això és un resum de comentaris sentits aquí i allà, i quelcom d’imaginativa.  


8 març 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada