TEATRE

HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA DEL TEATRE
DEL CASAL DE LA GENT GRAN
DE PREMIÀ DE DALT

Bé amics, malauradament la representació de l’obra “El Sopar dels Idiotes” prevista per aquest any 2015, ha quedat aplaçada sine die, per poder-vos-la oferir definitivament.

Probablement, abans de donar una data, tindrà lloc la representació d’una altre obra de teatre, quin nom no coneixem en aquest moment. Però, com que alguna cosa hem de dir dintre d’aquesta pestanya del teatre, farem un xic de visió retrospectiva per donar a conèixer com i qui varen iniciar el Grup de Teatre del Casal i quines obres s’han vingut fent fins ara.

Era a finals del 2001 quan persones com en Robert Vergara i na Maria Tello, varen sentir l’inquietut de organitzar aquest grupet.  Varen atraure l’atenció de na Gemma Escolano qui va prendre el compromís de dirigir el grup

Sota la seva direcció, el 2002 va tindre lloc la primera representació. Va ésser l’obra anomenada Gente Bien”, quin èxit fo rotund i animà al Grup per continuar l’activitat.

Baix la batuta d’en Jaume Pagès, l’abril del 2003 es va representar l’obra d’en Josep Mª Folch i Torres: “D’aquesta aigua no en beuré”.  El març del 2004 vàrem representar la comèdia d’en Jaume Vilanova i Torreblanca, “No és mai tard... si s’arriba d’hora”.  I, baix la mateixa batuta (actùan de director e intèrpret), el març del 2005 és va presentar l’obra d’en Josep Folch i Torres, Julieta filla única”.


En l’any 2006, i aquesta vegada dirigits per en Adrià Balaguer,  vàrem representar l’obra: “L’amor venia amb taxi”, d’en Rafael Anglada i Rubí.

Llavors és va produir una pausa i la direcció (e interpretació també) la va prendre en Francisco Ruiz,  qui darrera de dos sainetes dels germans Alvarez Quintero:  “Los chorros del oro” i “Sangre Gorda” , va oferir-nos del autor,  Carlos Llopis, l’any 2008 la comèdia:  “Nosotros, ellas y el duende” i, a continuació, l’any 2009, “La cigüeña dijo ”. 

I , al 2010, ens retornà l’Emma Escolano dirigint la comèdia d’en Ray Cooney:Diner Negre”.  A continuació, l’any 2011 dirigí  la comedieta d’en Nicasi Camps i Pinós: “Els meus marits m’enganyen” i,  al mateix any,  l’obra d’en Josep Escobar:  “Assaig General

                                                                               
L’any 2012 va dirigir, de l’autor Ray Cooney:  “Políticament incorrecte”.  I al mes de maig d’aquest any 2013, i del escriptor Rafael Anglada, ens van presentar: “Perruqueria de Senyores.


Durant l’any 2014, per questions de malalties, baixes  i altres circumstàncies, el nostre Grup de Teatre sols va poder interpreta l’obra d’en Molière, "El Malalt Imaginari", amb motiu de la celebració del 30è Aniversari del Casal, l’ 11 de març.En el seu defecte, varen fer un parell de sessions de Playback, la darrera de les quals, en incorporar peces de Sarsuela, fou molt apreciada.

Bé doncs, seguim a l’aguait de què les coses millorin per poder oferir-vos alguna nova obra de teatre.

Novembre 2014

* * * * * * * * * * * * *

ARA PODEU ACCEDIR MÉS FÀCILMENT A LES RESSENYES DE LES ACTIVITATS REALITZADES, SELECCIONANT LA QUE US INTERESSI EN EL MENÚ DE LA DRETA "Arxiu Temàtic d'Activitats del Casal"


(SI NO VEIEU AQUEST MENÚ, CAL DESPLAÇAR LA PÀGINA AMUNT O AVALL FINS TROBAR-LO O FER CLIC AQUÍ)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada