DIVERSOS

VISITA DEL CLUB DE LECTURA FÀCIL DE LA FUNDACIÓ ILURO

El passat 26 de febrer va tenir lloc la visita dels components del Club de Lectura Fàcil de la Fundació Iluro, amb l'objectiu de mantenir un intercanvi d'experiències entre aquests lectors amb diversitat funcional de la Fundació Maresme, els "Viatgers Intrèpids", i els integrants del Taller de Lectura Fàcil de l'Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt.
Amb les seves intervencions, els tres representants dels "Viatgers Intrèpids", Montse Díez, Ramses Campeny i Francesc Urgell, van exposar els al·licients que troben en la lectura, les seves preferències, quins llibres llegeixen i un seguit d'impressions personals sobre la lectura i el seu Club.
Les seves acompanyants, la Coordinadora d'Acció Social de la Fundació Iluro, Mireia Vall i la voluntària que lidera el club, Sara Marco, també van intervenir per explicar les particularitats de la seva tasca i tant elles com els lectors van respondre a les preguntes de la directora del Taller de Lectura Fàcil del Casal, Carme Mayol i també del públic, que va seguir totes les explicacions amb gran interès. 
En finalitzar la sessió, tant els lectors com les responsables del grup van rebre sengles lots de llibres, obsequi de l'Associació i de l'Ajuntament, respectivament. També es van lliurar als lectors representants dels "Viatgers Intrèpids" uns diplomes de reconeixement de l'Associació de la Gent Gran, en agraïment per la seva visita.

28/02/2022

* * * * * * * * * * * * *
  
ARA PODEU ACCEDIR MÉS FÀCILMENT A LES RESSENYES DE LES ACTIVITATS REALITZADES, SELECCIONANT LA QUE US INTERESSI EN EL MENÚ DE LA DRETA "Arxiu Temàtic d'Activitats del Casal"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada