Diversos - 31è ANIVERSARI DEL CASAL - 15/03/2015

31è ANIVERSARI DEL CASAL


Acabem de celebrar  el 31è Aniversari de la fundació del nostre Casal i be mareig aquesta efemèrides fer un petit reportatge dels actes que avui han tingut lloc.

La Santa Missa oficiada per mossèn Josep Colomé, ha estat celebrada a l’Ermita de la Mare de Déu de La Cisa, amb la valuosa col·laboració  de la Coral Primiliana que, com cada any, ens ha obsequiat amb les seves veus, dirigides per la Rosa Bel i ben acompanyades pel seu jove pianista habitual.
I després de l’acte religiós, la mica de tertúlia, i tot un grupet de 29 socis, ens vàrem plegar  per dinar junts en el Restaurant  “El Sindicat” de la nostra vila. Cal dir que el menú fou exquisit i més ho fora la seva presentació.  No podem afegir res més per allò de la publicitat.  Sí, dir que ens ho vam passar molt bé.

I de “El Sindicat”, cap al local del Casal, continuant la tertúlia, fins a començar la projecció de la pel·lícula  “El Niño”, que tal vegada degut als rudimentaris mitjans de què disposem o per defecte del DVD, va produir-se, una repetició automàtica de seqüència que vam superar fent anar endavant  el registre i perden tal vegada uns 15 minuts de pel·lícula (originalment tenia una durada de 135 minuts!).  Però l’important és que vàrem tindre una vegada més cine al Casal i veiérem una pel·lícula que quan va ser estrenada la crítica l’elogià  com a molt bona.

I finalment, acompanyat amb vi dolç i cava, el pastelet individual que, a més de portar lo del 31è, va resultar del agrado de tots els assistents.Gràcies a tots per la vostra assistència, suport i col·laboració.


15 març 2015
       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada