PLATS CUINATS
Ahir dijous, 24 de novembre, en acabar la Sessió de Gimnàstica, varen ser parades dues taules per a dipositar les exquisideses que un bon grup de les nostres sòcies havia cuinat.
Hi
havia de tot: pizza, pastel de vegetals, truita de patates, crestes,
pastís de pasta fullada amb sobrassada, ous farcits decorats amb
gambetes, truita de patates amb gambes, pastís de nata "Cardenal", "Tiramisú", bunyols de poma,
coques de tota mena, mus de llimona i segur que ens descuidem
d’altres.
Després
de la presentació va tenir lloc la degustació de les mateixes. I amb
un total de 34 comensals, no sols vàrem tastar, sinó que vàrem berenar i
alguns fins i tot van sopar.
Tot un èxit que hem d’agrair a l’expertesa d’aquest grupet de sòcies que es prenen les coses del Casal molt seriosament i que quan aporten la seva desinteressada col·laboració ho saben fer amb amor i entusiasme. Gràcies a totes elles i agrair també la presència a l’acte dels que sols vàrem picar.
25 novembre 2016
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada