Diversos - CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA VELLESA - 16/10/2016


CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA VELLESA


El diumenge 16 d’octubre 2016, el Casal de la Gent Gran de Premià de Dalt va celebrar el Dia Internacional de la Vellesa.

A l’Església de Sant Pere, oficiada per mossèn Josep Colomer, va tindre lloc la celebració de la Santa Missa.


Com en les millors ocasions, la Missa fou acompanyada per les veus de la nostra estimada Coral Primiliana i piano, sota la direcció de Rosa Bel.


En acabar la Santa Missa, amb invitació extensiva a tots els assistents i demés habitants de la vila, fou servit un copiós aperitiu en el nostre local de “La Benèfica” acompanyat de vermut i begudes.


Tot seguit, un grupet de 24 sòcies/socis ens traslladarem al restaurant Cambray, a Teià, per dinar, abans de tornar al Casal pels actes de la tarda.


I a les 6 de la tarda va tenir lloc l’acte d’homenatge a les sòcies i socis que compleixen enguany els 80 anys. Tot un acte emotiu en el qual ens acompanyaren l’alcalde Josep Triadò i les regidores Magda Julià i Anna Mª Cuello que, junt amb la nostra Presidenta, varen fer entrega als homenatjats de sengles plaques commemoratives de l’acte.Seguidament, el grup Amics de la Guitarra ens obsequiaren al llarg de més d'una hora, amb un repertori d’havaneres, cançons de la Tuna i boleros que fou de l’agrado de tots els assistents. 

I per finalitzar la diada, un singular berenar/sopar a base de pastes salades i dolces, acompanyades de begudes i cava.

10 novembre 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada