Diversos - TALLER DE CUINA - 26/02/2015


TALLER DE CUINA


Ahir dijous, 26 de febrer, l’Imma Forcada, ens va corregir el que nosaltres anunciàvem com Classe de Cuina, amb l’expressió  de Taller (workshop - com ho denominen els anglesos). En la seva presentació ens va puntualitzar que no tenia la pretensió d’ensenyar res a ningú.  El seu desig era compartir amb els assistents unes senzilles receptes de cuina que havien arribat a les seves mans. I aquesta modèstia, naturalitat i franquesa d’expressió, ens va predisposar a seguir amb interès tot el que ens va presentar.


Secundada per la Mª Carme Botey, es varen preparar tota una elaboració de plats, alguns d'ells amb la possibilitat de servir-los com a canapés. 
                             
Els detallem seguidament:
      -  Paté ràpid de Mar
      -  Xampinyons farcits de formatge de cabra
      -  Pollastre a la taronja
      -  Flam de formatge Mascarpone, regat amb colís de fruits vermells
      -  Canonets replens de nata i adornats amb llimadures de xocolata
      -  Pastis de pasta fullada, amb sobrassada, formatge Mascarpone i melA mesura que s’anunciava la preparació d’un dels plats, eren repartides les receptes entre els assistents.

L’assistència al taller fou nombrosa doncs, contarem un total de 33 persones que varen degustar tots els preparats i que varen manifestar eren del seu grat i que trobaven fàcils de fer. La sessió va tenir una durada de dues hores, quedant-se algunes persones un xic més tard per demanar o aclarir algun detall.

La diversitat del plats presentats va determinar una provisió de productes molt variada, cosa per la qual  les presentadores es van permetre el demanar la contribució de les assistentes, demanant-les 1 € a cadascuna.  Cosa que van trobar bé per allò de que normalment pago i interès solen viatjar junts.

La gent va sortit molt contenta.  Així es manifestà la majoria.
27 febrer 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada