Diversos - XERRADA SOBRE L'ICTUS - 19/02/2015


XERRADA SOBRE L'ICTUS


Patrocinat per FATEC, el darrer dijous dia 19 febrer, el Dr. Eduardo Rojas, ens va presentar magistralment una conferència sobre l’Ictus, la seva diferenciació de l’embòlia i del derrama cerebral. Malauradament, adopti la forma o denominació que sigui, amb un possible desenllaç fatal. 

El més interessant fou la possibilitat de detectar els símptomes d’aquesta afecció, com actuar, i el temps de què es disposa per fer-ho.  Tractant també com prevenir-la, bàsicament mitjançà una dieta adient i exercici físic, segons possibilitats.

L’assistència a l’acte fou nombrosa; contàrem un total de 39 persones que seguiren amb atenció la presentació del Dr. Rojas.  Ens acompanyà el President de FATEC, Jose Abella que es mostrà complagut per l’interès mostrat per l’auditori.

Acompanyem algunes fotografies que vàrem prendre.

 

 


La xerrada constava de dues parts, la primera ja dita i, la segona, un xic més festiva i tal vegada massa tècnica, va versar sobre sentiments, amb l’originalitat del títol: “Cervesa o Xocolata”.  Vàrem arribar a la conclusió que cap de les dues cosses són dolentes, al contrari, ajuden a estimular les nostres emocions.  Això sí, sempre preses amb moderació. Com tot en aquest món.

21 febrer 2015       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada