Dèiem ahir - HUMOR BRITÀNIC - 22/02/2015

HUMOR BRITÀNIC


Es conte una història de Lord Halifax, Secretari per l’Exterior de la Gran Bretanya. Es diu que va ocupar un compartiment d’un tren amb dues senyores conques. Uns minuts abans d’arribar al seu destí, el tren va passar per un túnel. En la foscor total, Lord Halifax començà a besar-se la seva pròpia mà sorollosament, unes quantes vegades. Quan el tren arribà a l’estació,  s’alçà, es tragué el barret d’una manera molt  cavallerosa, i va dir:

“Li dono les gràcies a la que fou responsable de l’encantador incident dins del túnel”.   Llavors, va sortir ràpidament deixant a les dues conques mirant-se consternades.

Suposo que perquè aquest conte m’encanta tant, revela molt de mi. També revela molt de Lord Halifax. Deu d’haver sigut una experiència extraordinària tractar amb un home com aquest. Tal vegada qualcun de nosaltres que som una  mica impulsius per naturalesa i que tenim problemes en prendre'ns les coses en serio, particularment a nosaltres mateixos, podem apreciar millor aquest incident.

Es molt encoratjador saber que fins i tot un Secretari de l’Exterior de la Gran Bretanya, encara conservava quelcom de la seva joventut. Em renova les esperances en tots nosaltres.22 febrer 2015                                                                                                                                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada