Diversos - 1ª SETMANA ONCOLÒGICA DE PREMIÀ DE DALT - 3/02/20151ª SETMANA ONCOLÒGICA DE
PREMIÀ DE DALT
Tal com anunciat, el passat dimarts 3 de febrer, i dins de la 1a Setmana Oncológica que te lloc a la nostra població, en el nostre local del Casal, el Dr. José Sánchez Migallón, dietista/nutricionista, de l’Hospital Germans Trias i Pujol i de l’Institut Català d’Oncologia de Badalona, ens va obsequiar amb una enriquidora conferencia sobre alimentació adient per prevenir l’aparició i desenvolupament d’aquesta temible malaltia que ni gosem anomenar. Tota la presentació suportada per la projecció de diapositives molt il·lustradores.L’assistència de premianencs, la majoria no pertanyent a la nostra Associació, fou extraordinària.  Vàrem comptar fins a 48 assistents que ompliren el pis a on es donen els cursets d’Informàtica i classes de Català.

El més destacable va ésser que el que va començar com una conferència unidireccional, molt ben orientada pel Dr. José Sánchez, va derivar amb una tertúlia col·loquial amb els assistents, donat el gran interès del tema.

Ens varen acompanyar  a l’acte, el nostre Alcalde Josep Triadó, la regidora Magda Julià i altres seus companys del nostre Ajuntament.

Els actes d’aquesta 1a Setmana Oncològica, encara segueixen fins dissabte.

No us els deixeu perdre. . .


4 febrer 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada