13/07/2017 - CANTADA D'HAVANERES PER "BARCA DE MITJANA"

 CANTADA D'HAVANERES PER "BARCA DE MITJANA"


També enguany, el passat 13 de juliol, el Grup "Barca de Mitjana" de Premià de Mar va voler contribuir a l'inici de la temporada estival amb les seves havaneres des de l'escenari del Casal de la Gent Gran amb un extraordinari recital que, a partir de dos quarts de set de la tarda, va fer les delícies del públic assistent que, en una xifra d'una setantena de persones, va pràcticament omplir el nostre teatre.

Per aquesta nova temporada, el grup dirigit per l'ínclit i sempre ocurrent Jaume Romaguera, a qui acompanya el nostre convilatà Joan Botey com a segona veu i Jaume López que també contribueix com a lletrista de diverses havaneres, ha incorporat a Adam Torres com a 3ª veu i director musical, aconseguint així un conjunt de veus i instruments que dona testimoni d'un gran nivell artístic.

"Barca de Mitjana" va oferir el seu ben trenat repertori a un públic que va saber-lo apreciar, demostrant-ho amb constants aplaudiments. I mentre això succeïa, alguns membres de la junta anaven preparant el tradicional cremat per oferir-lo ja avançat el concert, quan els músics i els seus instruments van baixar de l'escenari per oferir les peces finals al costat del públic, sense amplificació electrònica, el que va aconseguir crear una extraordinària atmosfera de connexió entre músics, públic i cremat.

Un nou èxit de "Barca de Mitjana" que l'Associació de la Gent Gran ha estat encantada d'acollir un any més, no sense agrair a tots els components del grup la seva bona predisposició i ganes de col·laborar amb el lleure de la gent gran de Premià de Dalt.  

17 juliol 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada