Dèiem ahir - CREATIVITAT - 11/01/2016
CREATIVITAT

Totes les persones som creatives. Però moltes vegades ens fa falta valor i una visió encertada de les solucions possibles, per a desenvolupar la creativitat. I això és quelcom que es pot aprendre. La rutina còmoda, el tràfec del dia a dia, i altres mil prejudicis reprimeixen, malauradament, la nostra creativitat. Creativitat és mirar cap endavant. Ser creatiu vol dir preocupar-se dels aspectes, de les possibilitats i del futur d’aquest present.

Exigeix obertura per acceptar un nou model en lloc del ja conegut, de l’acostumat, del passat de moda. En aquest sentit tots necessitem creativitat. Cadascú en el seu lloc.

La creativitat no es un castell en l’aire. És una superació productiva de quefers concrets. Una conducta creativa és un camí directe a la satisfacció i a l’èxit.

La creativitat és quelcom que es pot ensinistrar, i també el valor per ella, així com l’instint per a captar l’ocasió de ser creatiu.

Aprofiti totes les possibilitats que se li ofereixin i totes les seves idees pròpies. Doni’ls-hi una configuració i rebutgi-les. Busqui’ls-hi dependències i relacions. Completi les informacions incompletes. Superi els complexes que el cohibeixen. La frase: “això ha estat sempre així” ja no té validesa. I menys encara l’eslògan: “res d’experiments”. Desenvolupi estratègies i plans.  Fins als plans més bojos tenen quelcom de seny. Desenvolupi idees. Utilitzi els seus coneixements creativament.

El desenvolupament de la creativitat i l’estratègia del pensament, l’ajudaran a solucionar millor els problemes d’avui i el posaran en forma per afrontar els que puguin presentar-se demà.

                                                                                                                 de: CREATIVITÄTSTRAINING
Deutsche Verlage-Anstalt GmbH, Stuttgart

11 gener 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada