Ball - REVETLLA DE SANT JOAN 2014 - 21/06/2014

REVETLLA DE SANT JOAN

Aquest passat dissabte dia 21 de juny, vàrem celebrar al Casal la Revetlla de Sant Joan.
El primer que cal destacar fou la magnífica ornamentació “verbenera” de la sala portada a cap pels socis de Junta, Pedro González i Ramon Feliu, a qui hem de felicitar i agrair el seu bon gust i el seu esforç.

Amenitzats per la música d’en Javi (del duet Sheila), vàrem sopar amb uns “montaditos” de pa amb tomàtec, amb pernil, llengonisa, formatge, escalivada, truita de patates, croquetes de pernil, bacallà i pollastre.  Arribant la coca i el cava, el duo Sheila va començar la seva actuació, de gran qualitat, com ja ens tenen acostumats

Inserim unes poques fotos a on potser us hi podeu trobar retratats.
La majoria dels assistents(86 persones) varen elogiar les exquisideses del sopar i la monumentalitat de la coca, que havia estan del seu grat.

Ah!, i la persona afortunada en el sorteig del pernil fou la Maria Teresa Bolart que aquí veiem reben el premi del nostre vicepresident Pedro González.

Fou una revetlla alegra i simpàtica que confiem hagi contribuït  a millorar el nostre humor i estat d’ànim, tan copetejat darrerament per la situació de crisi que ens envolta.  Agrair finalment  l’assistència dels que vàreu acompanyar-nos i, especialment, als que vàreu col·laborar en la recollida de cadires, desembaràs i plegament de les taules.  El Casal és de tots i eixís vàreu demostrar-ho.

Moltes gràcies.
22 juny 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada