26/02/2022 - VISITA DEL CLUB DE LECTURA FÀCIL DE LA FUNDACIÓ ILURO

VISITA DEL CLUB DE LECTURA FÀCIL DE LA FUNDACIÓ ILURO

El passat 26 de febrer, els integrants del Taller de Lectura Fàcil de l'Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt van mantenir un intercanvi d'experiències amb els lectors amb diversitat funcional de la Fundació Maresme, els "Viatgers Intrèpids", que es troben regularment al Club de Lectura Fàcil de la Fundació Iluro per gaudir de la lectura i que ens van visitar aquest matí de dissabte per explicar-nos la seva experiència.
Amb les seves intervencions, els tres representants dels "Viatgers Intrèpids", Montse Díez, Ramses Campeny i Francesc Urgell, van exposar els al·licients que troben en la lectura, les seves preferències, quins llibres llegeixen i un seguit d'impressions personals sobre la lectura i el seu Club.
Les seves acompanyants, la Coordinadora d'Acció Social de la Fundació Iluro, Mireia Vall i la voluntària que lidera el club, Sara Marco, també van intervenir per explicar les particularitats de la seva tasca i tant elles com els lectors van respondre a les preguntes de la directora del Taller de Lectura Fàcil del Casal, Carme Mayol i també del públic, que va seguir totes les explicacions amb gran interès. 
En finalitzar la sessió, tant els lectors com les responsables del grup van rebre sengles lots de llibres, obsequi de l'Associació i de l'Ajuntament, respectivament. També es van lliurar als lectors representants dels "Viatgers Intrèpids" uns diplomes de reconeixement de l'Associació de la Gent Gran, en agraïment per la seva visita.

28/02/2022

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada