Dèiem ahir - LA MILLOR EXPRESSIÓ D’AMOR - 21/03/2021

 LA MILLOR EXPRESSIÓ D’AMOR


El temps és el do més valuós que tenim. Què pagaríem per disposar-ne de més. . . D’aquí que diuen que el temps, com quelcom intangible, (que tal vegada hem inventat, per mesurar la nostra pròpia existència), és la millor expressió de l’amor.

És possible valorar la importància que donem a un fet, a una cosa, a un ésser viu, si considerem el temps que estem disposats a dedicar-li. Com més temps dediquem a quelcom, més evident és la rellevància i el valuós que és per a nosaltres. Si vols conèixer les prioritats d’una persona, només has de fixar-te en com utilitza el seu temps.

El temps és el regal més apreciat que tenim, perquè és limitat. Tal vegada podem aconseguir més diners, però no més temps del que ens hagi tocat viure. Quan dediquem el nostre temps a una persona, li estem donant una part de la nostra vida, que mai més podrem recuperar. El nostre temps és la nostra vida. Així doncs, el millor regal que podem fer a algú, és el nostre temps.

No hi ha prou dir que les relacions són importants; hem de demostrar-ho en les nostres accions invertint temps en aquestes. Les paraules, per si soles no valen gaire: “No sols hem de dir que estimem, sinó que hem de demostrar-ho per mitjà del que fem”. Les relacions exigeixen temps i esforç.

L’essència de l’amor no és el que pensem, o fem, o aportem als altres; més aviat és, quant donem de nosaltres mateixos. Sovint ens costa recordar-ho i moltes vegades entendreu.

El millor regal d’amor no són les joies, ni les flors, ni els dolços. És oferir la nostra concentració, la nostra atenció, la nostra presència, el nostre interès; en definitiva: el nostre temps.

Sempre que dediquem el nostre tems, estarem fent un sacrifici i, el sacrifici, és l’essència de l’amor.

21 març 2021

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada