Diversos - TROBADA DE RUMMY - 8/03/2017

TROBADA DE RUMMY

El Tile Rummy, o joc de Rummy amb fitxes, va ser presentat en una sortida estada que vàrem fer a Salou, el maig del 2015. Va guanyar-se l’acceptació de les senyores sòcies que participaven en aquella sortida, i sols tornar, demanaren practicar-lo en el Casal, desplaçant el joc de dòmino que fins llavors se n’havia endut la palma. 

L’expectació que va crear aquest joc determinà que moltes sòcies s’hi apuntaren i ara és un goig, sobre tot les tardes de dimarts i dijous, una vegada acabada la sessió de gimnàstica, veure diverses taules practicant aquest joc.

Al punt que, la sòcia Rosa Rambla, s’interessà perquè es fes una Trobada de Rummy, cosa que va tindre lloc el passat dia 8 de març, a les 17,30 hores, a la sala del pis on hi ha la biblioteca, espai TV i els ordinadors lectius. Aquí inserim algunes fotos a on els que hi varen participar s’hi podran veure.


Aquest joc és una gran teràpia per activar les funcions del cervell, ja que requereix una gran atenció, desenvolupa la imaginació i estimula la memòria. Alhora que millora les relacions personals i contribueix a crear un gran caliu dins de la nostra Associació. Segurament aquesta, essent la primera, no serà l’última Trobada de Rummy. Gràcies Rummys-tes!!! 

15 març 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada