Diversos - 33è ANIVERSARI DEL CASAL - 12/03/2017

33è ANIVERSARI DEL CASAL

El passat diumenge 12 de març, va tenir lloc la commemoració del 33è Aniversari de la fundació d’aquesta Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt. Ho vàrem celebrar amb una Santa Missa a l’Ermita de La Cisa, oficiada pel mossèn Josep Colomer i cantada per la Coral Primiliana que, en finalitzar l’acta, ens va obsequiar amb el cant de l’himne del Casal, que fou corejat pels assistents. 

A més del vídeo de Premià de Dalt Media, inserim a continuació algunes de les fotografies que vàrem obtenir dels diferents actes.
 
A continuació un grupet de socis i sòcies ens vàrem adreçar cap al restaurant Cambray, de Teià, per degustar el menú dominical que, Déu n'hi do!, alguns no ens el vàrem poder acabar. Les senyores es varen estalviar de cuinar, cosa que va alegrar la trobada. 

I tot seguit tornada al Casal per a preparar la part lúdica de la festa, que consistí en la representació de la comèdia de Santiago Rusiñol: “Gente Bien”, amb la modalitat de lectura dramatitzada. I a pesar que es tractava d’una semi improvisació (doncs sols s’havia assajat dues setmanes) i malgrat que ens faltaren tres actors per ingrés hospitalari, i per postres, es malmenà el teló, la representació va assolir l’objectiu que s’havia proposat: distreure l’auditori que es va fer un tip de riure i aplaudir. És ben cert que tenim un públic agraït que tal vegada no ens mereixem. 

 
 
 

  
I com a cloenda un abundós i saborós berenar a base de peces de pasta de full farcides amb tota mena d'ingredients (frankfurt, sobrassada, anxova, formatge i no sé què més), acompanyats de begudes i ponx de cava i Cointreau). 

Seguidament, el Pastís d’Aniversari, amb peces individualitzades i mostrant el número 33 a sobre. Deliciós!
  


Tota una celebració que ens apropa com mai a l’objectiu d’aquesta Associació, que no és altre que el d’aconseguir una vellesa activa, divertida i, sobre tot, feliç.


13 març 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada