Diversos - TALLER DE CUINA - 18/06/2015


TALLER DE CUINA

Ahir, dijous 18 de juny, coincidint com sempre amb la sortida de la classe de Gimnàstica, va tindre lloc a la sala de dalt, un nou Taller de Cuina, presentat com les vegades anteriors per n’Imma Forcada, actuant com ajudant la nostra Presidenta.
Vàrem contar trenta-una assistentes (en aquesta ocasió no hi havia cap senyor).S’inicià la sessió repartint les receptes a totes les presents amb la finalitat de què poguessin seguir el desenvolupament del Taller.  Amb la senzillés i accessibilitat de sempre, l’Imma ens va presentar en primer lloc la preparació del segon plat consistent amb Llagostins al Cava.


Cal dir que mentre aquest segon plat anava marxant, va iniciar-nos en la preparació del que podríem considerar un primer plat: el Braç de Gitano Salat.  Tota una combinació de sabors al incloure en el farcit salmó fumat, palets de crac, ous durs, advocat i gambes cuites. La decoració final fou exquisida.

                               
I, per finalitzar, Coca de Llardons.

Nois, quina Coca!
                                    Tot això fou degustat per totes les assistentes i un dels dos Braços de Gitano i una de les dues Coques preparades, foren partides i cadascuna de les meitats fou sortejada entre les senyores assistents.

Novament un èxit basat en la senzillesa i simpatia que irradia l’Imma, i el gust en  què varen ser escollits els plats presentats, que foren del agrado de totes les senyores a les quals, des d’aquestes línies, agraïm la seva assistència.
19 juny 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada