Ball - REVETLLA DE SANT JOAN - 20/06/2015


REVETLLA DE SANT JOAN

Ahir dissabte, 20 juny 2015, varem celebrar la revetlla de Sant Joan, amb l’acompanyament de l’organista/cantant Joan Antoni, que ens va amenitzar la vetllada amb una exquisida selecció de música i cançons de la nostra època que va agradar als assistents.

Començàrem amb un berenar/sopar a base de “montaditos” i  croquetes, al que seguí una coca de la diada, amb pinyons i fruita confitada, molt voluminosa i que a, parer d’algú, la pasta era un xic crua. Begudes a discreció i cava per acompanyar la coca.

A la mitja part, vàrem rifar una caixa de cava, essent l’afortunat en Joan Xarriè.

Per no allargar-nos massa, inserim a continuació un recull de fotografies en las que tal vegada us hi trobareu en alguna d’elles.
 

    

El matrimoni Arús (Elena i Joan), en obsequiaren amb tot un repertori de ball de saló que els té acreditats com uns fora de sèrie.  I el matrimoni Arabía (Pili i Joaquim) ens sorprengueren amb un punteig del tango que ens deixà a tots admirats.  Felicitats i gràcies a tots quatre.

Vàrem tancar la revetlla, passades les dotze, cantant l’himne del Casal i ens vàrem acomiadar amb l’Hora dels Adéus.


Lamenten que diversos associats que projectaven acompanyar-nos en aquesta celebració, no pogueren fer-ho per malaltia o indisposició d’última hora.  Els hi desitgem una prompta millora.

21 juny 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada