Diversos - DINAR DE NADAL 2014 - 13/12/2014

DINAR DE NADAL 2014

Ahir dissabte, 13 desembre, vàrem celebrar el tradicional dinar de Nadal, novament en el restaurant de Cambray, a Teià.

En aquesta ocasió, a més de l’Alcalde en funcions i la regidora d’Assumptes Social, s’uniren a la representació municipal:  el nou regidor d’Urbanisme, el surtint de la mateixa regidoria, i el cap de Recursos Humans de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

El dia ens acompanyà i la trobada tingué lloc a la terrassa del restaurant a on varen confraternitzar tots els assistents.

El dinar, del grat de tots,  ens el varen servir en el mateix habitacle de l’any passat, a on hi trobàrem un original penjador per la roba d’abrigar i a on les taules foren rodones per a 8 i 10 comensals.  Aquests detalls aportaren comoditat i millora, que junt amb la exquisites i abundància del menjar, donaren un clima d’alegria i celebració a l’acte.

Mostrem seguidament unes poques fotografies a on, alguns de vosaltres potser us hi trobareu.

 
Després del cava, postres i “xupito”, posarem a la venda tires de números per al sorteig d’una panera que tindrà lloc el diumenge  vinent, dia 21, al Casal, amb ocasió del Bingo que hem improvisat, davant  el nou ajornament que ha decidit el nostre quadre escènic  per representar l’obra “El Sopar dels Idiotes”.

Tot el superàvit de la recaptació que es faci en aquest sorteig, anirà íntegrament destinada a la Marató de TV3 d’enguany.

14 desembre 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada