Diversos - Dinar de Germanor de la Gent Gran - 28/05/2017

DINAR DE GERMANOR DE LA GENT GRAN

El passat 28 de maig, al restaurant "Torre del Pi", va tenir lloc el tradicional Dinar de Germanor que amb periodicitat anual programa l'Ajuntament de Premià de Dalt per convidar a compartir un dinar i una bona estona de ball als socis del Casal  d'Avis del barri  Santa Anna-Tió i els de l'Associació de la Gent Gran ubicada al Nucli Antic, dintre d'una jornada festiva en la que enguany també el bon temps va voler-nos acompanyar.
Com es veu a la fotografia precedent el dinar va estar molt concorregut, superant els 250 assistents i va comptar amb l'assistència de l'Alcalde, Josep Triadó, el tinent d'alcalde Marc Tintoré, la regidora de la Gent Gran, Anna Maria Cuello i la resta del consistori, tant de l'equip de govern com de l'oposició.
 
 
Com altres anys, hi havia organitzat un servei d'autobús llançadora que, en diversos viatges entre el Barri Santa Anna i el restaurant a l'anada i a la tornada, va facilitar el transport gratuït "porta a porta" i tant això com tota l'organització del conjunt de la festa va funcionar perfectament per un preu que, com de costum, va ser força mòdic, incloent un senzill però efectiu menú molt apreciat pels assistents, amb el pròleg d'un vermut als jardins i l'epíleg d'un pastís monumental al que li van fer el primer tall, amb l'espasa usada en aquestes ocasions, els presidents dels dos Casals. L'àpat va finalitzar amb el tradicional cafè i copa, però no l'acte, que va continuar una bona estona amb el mogut, i tan desitjat per molts, colofó del ball.
A les postres va tenir lloc el lliurament d'uns obsequis per part de l'Alcalde als comensals de més edat de cada Casal, distinció que en el cas de la nostra Associació va recaure en els veterans Carme Bosch i Clemente Escobedo. Tampoc va faltar un detall floral que va voler tenir l'Ajuntament amb la nostra ex-presidenta Carme Botey, com a modest reconeixement als anys que ha dedicat a regir la nostra Associació.


En resum, una jornada que recordarem pel bon humor i les ganes de passar-s'ho bé que regnaven entre tots els assistents, que van comptar amb l'amenització musical en directe que des del principi ens van brindar els coneguts "entertainers" radicats a Premià de Dalt, Max Turati i Roger Reyes, que també van fer gaudir a tothom amb una bona estona de ball final.

Premià de Dalt Media va ser-hi present realitzant algunes de les fotografies que il·lustren aquesta ressenya i el següent vídeo, de molt bona factura (encara que alguns dels rètols amb el nom dels entrevistats estigui equivocat), vídeo que reflecteix perfectament l'opinió del assistents.


12/06/2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada