Diversos - Berenar final de temporada - 13/08/2016


BERENAR FINAL DE TEMPORADAEl dissabte 13 d’agost, va tenir lloc el berenar col·lectiu que de sempre celebrem en finalitzar la temporada.

En aquesta ocasió vàrem aportar dues novetats. En primer lloc la disposició de les taules que va sorprendre els assistents doncs no era l’habitual:

 

 

I aquesta novetat era el suport de la segona, consistent en què vàrem visionar l’obra d’en Jaume Villanova i Torreblanca: “No és mai tard..., si s’arriba d’hora”, interpretada pel Grup de Teatre del Casal, el març de l’any 2004.

             

Les rialles de l’auditori d’aquell llavors, contagiaren als 60 sòcies/socis assistents, que més d’un ens demanà que en el futur, seguíssim projectant DVDs d’obres representades per persones del Grup de Teatre, diverses de les quals encara les tenim en actiu.

Hem de reconèixer que el públic que tenim al Casal és molt agraït i el sol fet de reconèixer sobre l’escenari a persones que ja veu habitualment, no sols és del seu agrado, sinó que disculpa qualsevol entrebanc que sempre es pot produir.

Demanem i confiem que el Grup del Teatre del Casal reprengui les activitats i ens delecti pròximament amb noves representacions en directe.

També demanem disculpes a tots aquells socis que no van caure en què la data d’inscripció al berenar finalitzava el dimarts 9 d’agost i no ens varen poder acompanyar. El fet de posar data per la inscripció obeeix a què hem de contractar les racions amb una necessària antelació. I encara que sempre demanem de més, el que no hauria de ser es que a darrera hora ens hi vulguem inscriure. Gràcies per la vostra comprensió.

15 agost 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada