Viatges i sortides - SORTIDA/EXCURSIÓ DEL "PERNIL" - 11/06/2016


SORTIDA/EXCURSIÓ DEL “PERNIL


El passat dia 11 de juny, dissabte, va tindre lloc l’excursió batejada com la “del Pernil”, pel fet que, com a promoció, l’agència de viatges obsequiava amb una “paletilla” a cada participant en l’excursió.  I vaja “paletilla”!  La que em va tocar s’apropa als 5 quilos.

Amb una  recollida, pràcticament a domicili, un total de 37 sòcies/socis emprenguérem la marxa de bon matí, cap a Santa Margarida i Els Monjos, on vàrem esmorzar en el Restaurant Paco. Està situat dins d’un polígon industrial i té anomenada per aquelles latituds.  Entrepà quilomètric, amb tant de pernil com de pa.


Surtin de Casa Paco ens portaren a la Masia Romagosa, prop de Sant Martí de Sarroca (Alt Penedès) on vàrem visionar un vídeo sobre les bodegues Romagosa-Torné, amb degustació de caves i vins.  Allí, com de costum, les senyores es varen firar.


I tot seguit, visita/passeig pel mercat de Vilafranca del Penedès, a on varen seguir firant-se els membres de l’expedició, principalment de fruita.

Per dinar tornarem al Restaurant Paco, degustant  el menú previst que fou del grat de tots.

I, per acabar, sessió de ball de saló, amb una rifa organitzada pels cantaires.
I tornada a Premià de Dalt, fent cinc parades per desembarcar el passatge.  Com dit, cadascú amb una “paletilla” molt ben presentada i que sembla està sortint bé.

22 juny 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada