Diversos - COMMEMORACIÓ 32è ANIVERSARI - 13/03/2016


COMMEMORACIÓ 32è ANIVERSARI


Ahir diumenge 13 març, vàrem commemorar el 32è aniversari de la fundació de la nostra Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt (“La Benèfica”).

Amb una notable assistència de socis/sòcies va tindre lloc la celebració de la Santa Missa a l’Ermita de La Cisa, oficiada pel mossèn Josep Colomer i amb l’assistència de l’Alcalde, en Josep Triadó, i la regidora n’Anna Mª Cuello.  Tal com venen fen cada any, les veus de la Coral Primiliana, sota la magistral batuta de na Rosa Bel, ens acompanyaren en aquesta celebració.  Estem esperant rebre fotos de l’acte que inserirem pròximament aquí.

Un bon grupet de socis/es, ens desplaçarem seguidament al restaurant “El Rebós” on amb bona harmonia vàrem degustar les delicadeses d’una cuina excel·lent.

A la tarda, a partir de les 6 hores, i a la sala de teatre del Casal, vàrem assistir a una nova i maca sessió de playback a càrrec del quadre escènic del Casal, sota la direcció de na Leonor Saliente.  La sessió fou de portes obertes per a tothom i va ser de l’agrado del públic, a quina majoria se li va fer curta per la diversitat d’estils que foren presentats.
(Trobareu més informació a la pestanya de Teatre)

I tot després un inacabable pica pica de pastes de full salades, tot regat amb begudes, entre les que cal destacar un “ponche” que a més d’un el va fer animar.  I finalment, racions individuals del pastís d’aniversari (un cremat).  Deliciós.

Inserim a continuació unes poques fotos en les quals tal vegada algú de vosaltres s'hi trobarà.14 març 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada