Viatges i Sortides - SORTIDA / ESTADA A SALOU - 15/05/2015-21/05/2015


SORTIDA / ESTADA A SALOU


El divendres, dia 15 de maig va tindre lloc la sortida/estada a Salou.  Foren set dies i sis nits en un magnífic hotel, amb bufet lliure i amb tota classe de begudes.  La estada incloïa animació i música amb ball cada nit.Un temps quasi estiuenc, el que propicià el prendre el sol a la a piscina i a la propera platja.  Una  de les excursions proposades fou una visita al Liceu de Barcelona, a la que llògicament cap dels nostres si apuntà doncs estava dissenyada  bàsicament per el personal procedent de fora de Catalunya.  A la que sí es varen apuntar el nostres, fou a la visita guiada al Castell Monestir de St. Miquel d’Escornalbou.        


  

Aquest Castell es troba al municipi de Riudecanyes, data de finals del segle XII i inicis del XIII.  La seva construcció fou impulsada per Alfons I, que el cedí a l’església de Tarragona.  Fou habitat per monjos agustinians i, a partir del 1580 per franciscans fins al 1835 quan es produí la desamortització.
Reconstruït i restaurat, permet observar com era una casa senyorial de principis del 1900.  Si aplega interessants col·leccions de gravats, ceràmica i objectes de tota mena així com una notable biblioteca. 


Varen tindre un dia de pluja i es van dedicar al "Rumi".


Tornada el dia 21 de maig, després de dinar.  Tots més morenets per el sol pres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada