Dèiem ahir - LLEGIR PER EL PLAER DE LLEGIR - 15/08/2021

 

LLEGIR PER EL PLAER DE LLEGIR

El fet de llegir per entretenir-nos o per augmentar els nostres propis coneixements, és una manera adient de relaxar-nos.

Les persones millor instruïdes estan millor preparades per adaptar-se a les tensions i als esforços que comporta la vida. No ens referim aquí a la lectura de diaris i revistes que ens manté actualitzats. Profunditzem en les novel·les, en les biografies, inclús en la poesia. Quan ampliem el nostre interès, ens estarem convertint en una persona més rica en termes de personalitat i desenvolupament personal.

Tots coneixem a persones que quan surten de vacacions s’emporten un o dos llibres per llegir durant el període de vacances. Inclús quan viatgen sols ho fan amb quelcom per llegir o consultar. Llegir és una de les maneres més productives de passar l’estona, molt més productiva que estar asseguts en un bar o anar al cine.   I resulta més barat.

Una bona base adquirida amb la lectura ens pot donar prestigi o fer-nos més interessants davant dels altres. Prop de casa, tenim una biblioteca publica. Per què no utilitzem aquesta possibilitat?

I, si no ens atrauen els llibres, què ens pot semblar la música? Escoltar DVD’s a casa és una manera d’allunyar els problemes amb suavitat. Amb els equips d’alta fidelitat d’avui en dia, la nostra llar pot ésser una sala de concerts.

I, finalment, tenim la Tele, a on podem gaudir de documentals que ens poden enriquir.

El que importa és relaxar-nos i, al mateix temps, enriquir-nos.


15 agost 2021

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada