Dèiem ahir - PREGÀRIA JUEVA - 6/01/2019


PREGÀRIA JUEVA

“Que els teus despertars et despertin. I que al despertar-te, el dia que comença t’entusiasmi. I que mai es transformin en rutinaris els raigs del Sol que es filtren per la teva finestra a cada nova albada.

I que tinguis la lucidesa de concentrar-te i de rescatar el més positiu de cada persona que es creui en el teu camí.

I que no t’oblidis d’assaborir el menjar, detingudament, encara que “només” es tracti de pa i aigua.

I que trobis algun moment durant el dia, encara que sigui curt i breu, per dirigir la teva mirada cap Amunt i agrair, pel miracle de la salut, aquest misteri i fantàstic equilibri intern.

I que aconsegueixis expressar l’amor que sents pels teus éssers estimats. I que els teus braços, abracin. I que els teus petons, besin. I que els capvespres et sorprenguin, i que mai deixin de meravellar-te.

I que arribis cansat i satisfet al capvespre per la tasca realitzada durant el dia. I que el teu somni sigui tranquil, reparador i sense sobresalts.

I que no confonguis la teva feina amb la teva vida, ni tampoc el valor de les coses amb el seu preu.

I que no et creguis més que ningú, perquè, només els ignorants desconeixen que no som més que pols i cendra. I que no t’oblidis, ni per un instant, que cada segon de la vida és un regal, un obsequi, i que, si fóssim realment valents, ballaríem i cantaríem d’alegria en prendre consciència d’això. Com un petitíssim homenatge al misteri de la vida que ens acull, ens abraça i ens beneeix”.


06 gener 2019                                                                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada