Dèiem ahir - GARANTIA DE QUALITAT - 20/01/2019


GARANTIA DE QUALITAT

Parlem de productes de qualitat. Sempre ens referim a articles, productes..., que estan a la venta... Busquem qualitat al millor preu. Estranya parella...

Què tal si apliquéssim el concepte de qualitat a les persones?

Aquesta era la tradició inavaluable establerta per Mr. Donald Danforth, fundador d’una de les més grans companyies alimentàries arreu del món.

La pregunta inevitable, quan es referia a les persones, era: “Donen la talla?”. L’aplicava a tothom. Encara molt pocs (per qüestió d’edat), poden recordar-lo fent aquesta pregunta. Ell esperava un treball intens/productiu, però demanava molt més que això. Com es donava la talla pel que fa a “Somriure confiat”, “Caminar altiu”, “Pensar elevadament” i “Viure amb plenitud”.

Massa idealista? No ho creguin. Res fora mai més pràctic, ja que les nostres qualitats personals es reflectiran en tot allós que fem: l’educació dels fills, l’amistat que donem..., res s’escapa.

Molt s’ha escrit sobre el que una persona ha de dir-se a si mateixa quan es mira al mirall al matí. Tal vegada el més important que mentalment pot dir-se sigui:

“La qualitat comença amb mi” 

20 gener 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada