Dèiem ahir - DEBAT SOBRE ELS ERRORS - C. Dean Fales - 20/05/2018


DEBAT SOBRE ELS ERRORS


A mesura que ens fem grans, més ens n’adonem de la conveniència d’oblidar els nostres errors del passat, i concentrar , tota la nostra energia, en l’aconseguiment dels afanys del present.

Hi ha persones que mantenen tan vius els errors comesos, que arriben a perdre per complet la confiança amb ells mateixos. I aquesta falta de confiança els impossibilita donar de si mateixos, el millor que serien capaços de donar, en el desenvolupament de qualsevol tasca.

Sols pel fet que una persona falli una vegada, no significa que estigui predestinada a fallar durant la resta de sa vida. Totes les persones cometem errors. És molt estrany que un campió no sia abatut alguna vegada al llarg de la seva carrera.

La majoria de la gent que assoleix èxit ha après a oblidar els errors del passat i concentrar-se en els objectius del present. Algú va preguntar una vegada a Babe Ruth (beisbol), sobre quina seria la seva actitud mental després de fallar una oportunitat de batre una bola critica. “Em concentraria en aprofitar la següent oportunitat per aconseguir batre la darrera bola llençant-la fora del camp (home run)” – contestà Babe.
 
A Teddy Roosevelt l’encantava dir: “Mostreu-me un home que no s’equivoqui mai i jo us mostraré un home que no fa res ni pren decisions.”

No hi ha motiu per sentir-se ferit o avergonyit davant d’un error comès. Aixeca el teu orgull i ... segueix endavant !

    

C. Dean Fales (28 maig 1973)
 
20 maig 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada