Diversos - HOMENATGE A LA GENT GRAN - 18/10/2015


HOMENATGE A LA GENT GRAN
 
El passat diumenge, 18 d’octubre va tindre lloc la celebració de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran, orientada a tots els nostres associats i associades i, en especial, a tots aquells que durant l’actual any 2015 compleixen els 80 anys d’edat.

A les 11,30 i en l’Església Parroquial de Sant Pere, es celebrà la Santa Missa oficiada per Mossèn Josep Colomer i cantada per la Coral Primiliana amb composicions fetes pel nostre estimat Salvador Xarriè (E.P.D.). Fou molt d'agrair l'assistència de les nostres autoritats locals. Oferim a continuació algunes fotografies preses de l’acte.

 
Tot seguit, en acabar la Missa, ens traslladarem al local social del Casal de la Gent Gran (“La Benèfica”) on ens obsequiaren a tothom del poble que hi volgués assistir, amb un abundant aperitiu que, possiblement, a algú li devia dificultar el poder dinar a casa.


I a les 6 de la tarda en el teatre del Casal vàrem tenir l’acte de repartiment de plaques d’homenatge als socis/sòcies que compleixen els 80 anys aquest 2015. L’entrega de les plaques de reconeixement fou feta pel nostre alcalde Josep Triadó, la regidora Ana Maria Cuello i la nostra presidenta Mª Carmen Botey. Aquí tenim els homenatjats que vingueren a recollir la placa.

                           
A continuació tingué lloc un sentit homenatge a la persona d’en Salvador Xarriè, contant la seva vida i la seva gran contribució humanista, poètica i musical, a la nostra comunitat.  Es van recitar alguns dels seus poemes; també se’ls va cantar i l’actuació de la Coral Primiliana entonant algunes de les seves composicions fou el colofó final a un acte molt emotiu i carregat de sentiment.

Finalment la cloenda va tindre lloc amb un refrigeri (coca, vi dolç i begudes) per a tots els assistents.21 octubre 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada