Dèiem ahir - EL VERITABLE SECRET - C. Dean Fales - 13/4/2014
EL VERITABLE SECRET

Ara farà uns dies, vaig llegir un article d’un metge que passà alguns anys treballant amb un grup d’indis.  Va ésser una tasca fructífera, en la que el metge va donar molt i el millor de si mateix.  Va fer molts bons amics entre els quals hi havia una índia molt vella, que havia passat moltes hores tractant de trobar un elogi adequat per fer-li al metge quan aquest s’acomiadés;  volia trobar unes paraules que expressaren realment llurs sentiments.

El que l’índia vella va dir al metge en la seva darrera trobada és, en el meu judici, el compliment més formós que he escoltat mai. Li va dir: “M’agrado més quan estic amb vostè”.

Hi ha certa emoció en la gratitud, quasi infantil, que demostrà, que polsà les cordes més sensibles de l’ànima.  Quin magnífic tribut al lideratge del metge.  Quin enteniment més profund del que és un gran lideratge.

Recordem que el veritable secret del lideratge consisteix a donar als altres una més gran apreciació del que valen.  Un respecte més gran per les seves pròpies habilitats.  Una millor imatge de si mateixos que els motivi a millorar nivells d’amistat, perfecció i servei.

Esser mereixedor d’un homenatge semblant al que va rebre el metge de la seva amiga índia, és, sens dubte, haver arribat al pinacle de l’èxit.

C. Dean Fales
13 abril 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada