Dèiem ahir - CORATGE - C. Dean Fales
C O R A T G E


Cap persona, sense coratge i convicció,  pot arribar a assolir l’èxit.

Solament un reduït nombre de persones arriben a tenir el coratge de dirigir (una idea, un moviment, altra gent) – la majoria de la gent “segueix”.

Una persona mitjanament formada pot tenir èxit quan totes les coses van bé.  Però aquest tipus d’èxit són de curta durada perquè, el camí de la vida, mai està sempre lliure; sempre hi trobarem entrebancs i obstacles.

L’èxit més permanent l’aconsegueixen solament aquells que tenen el coratge d’acceptar un desafiament, i lluitar per la seva consecució amb perseverança.

Hi ha dues classes de coratge: el que generem en el transcurs de la nostra pròpia vida; y l’altre, el que sabem encomanar als altres. Recordem la màxima: “No és important el fet de caure; el verdaderament important és tornar-se a aixecar i continuar”.

Tornar-se a aixecar, sí, després d’una caiguda,  és la prova – el fet decisiu. Com podríem aprendre a guanyar,  si mai hem perdut ?

Algú va preguntar a un gran campió de boxeu, què era el que més havia contribuït al seu gran èxit.  Va respondre:  “El coratge de lluita, l’habilitat  i el volgué fer-ho cada vegada millor.  Ho vaig aprendre de ben petit (i hem va quedar molt ben gravat) “ – afeixí – “Quan tu perds vigor per qüestió de l’edat, pers quelcom de valor. Quan tu perds als teus amics, tu perds molt més. Però quan tu perds el teu coratge,  llavors ho has perdut  tot”..


C.Dean Fales (desembre 1.969)
1 abril 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada