Dèiem ahir - EL TEU VALOR NO CANVIA - Adhara Web - 19/09/2014EL TEU VALOR NO CANVIA

Dins la classe, la professora treu un bitllet de 20 euros de la seva cartera i l’ensenya als seus alumnes tot preguntant: “A qui li agradaria tenir aquest bitllet?”...  Tots els alumnes aixequen la mà.

Llavors la professora agafa el bitllet i l’arruga, fent-lo una bola.  Inclòs l’estripa un xic per una de les puntes. “Qui segueix volent-lo?”...  Tots els alumnes tornen a aixecar la mà. 

Finalment, la professora llença el bitllet a terra i el trepitja vàries vegades, tot dient: “Encara voleu aquest bitllet?”...  Tots els alumnes respongueren que sí.

Llavors la professora els hi va dir:

“Espero que d’això aprengueu avui una lliçó  important.  Encara que he arrugat el bitllet, l’he tirat al sol i l’he trepitjat...   tots heu volgut tindre el bitllet per què el seu valor no havia canviat, continuaven essent 20 euros.

En la vida moltes vegades t’ofenen, hi ha persones que et rebutgen i els esdeveniments et sacsegen, et deixen tirat en el sol.  Sents que no vals res, però recorda, el teu valor no canviarà MAI per la gent que realment  t’estima.  Inclòs en aquells dies en què et sembla estàs en el teu pitjor moment, el teu valor segueix essent el mateix, per molt arrugat que estiguis.” 

Adhara Web 

19 setembre 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada